Contact opnemen

VOLLEDIG INZICHT

Houd je zendingen eenvoudig in de gaten

Ontdek hoe onze verzendmodule de efficiëntie en nauwkeurigheid van jouw verzendproces transformeert, door het automatiseren van zendingen en het verstrekken van real-time verzendinformatie.

Illustratie van logos van vervoerders en een popup voor een verzendlabel selectie.
Logo van titan fulfilment
Logo van Logipacks

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Automatiseer je verzendproces met LyraWMS

Illustratie van een popup voor een verzendlabel selectie.

Sneller, goedkoper en foutloos verzenden

Laat LyraWMS het werk voor je doen en maak gebruik van onze geavanceerde automatische verzendregels om zendingen snel en nauwkeurig aan te maken. Met LyraWMS hoef je niet langer te worstelen met het kiezen van de juiste verzendmethode! Ons systeem neemt de beslissingen voor je en voorkomt menselijke inschattingsfouten. Zo bespaar je kosten en bespaar ook nog kostbare tijd.

Waarom zijn onze gebruikers dol op automatiseren?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels met het versnellen van hun verzendproces door het automatiseren van hun zendingen. Ontdek waarom onze gebruikers tevreden zijn en zie waarom ook jij met Lyra WMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

We kunnen super snel orders verwerken door het automatisch aanmaken van verzendlabels. Dit scheelt ons uren per dag, onnodig kosten voor verkeerde verzendlabels en een berg aan handelingen!

Portret foto Stefan

Stefan

Tijdvrij Fulfilment

Stroomdiagram van verzendautomatisering waarbij wordt beslist tussen DHL, PostNL, en GLS op basis van gewicht, land en doosgrootte.

Optimaliseer jouw verzendproces

Met LyraWMS kun je het best passende verzendlabel kiezen op basis van de specifieke kenmerken van de bestelling en extra informatie die je aan het systeem meegeeft. Of het nu gaat om de grootte, het gewicht, de bestemming of andere relevante factoren, LyraWMS analyseert automatisch de gegevens en selecteert het verzendlabel dat het beste aansluit bij deze bestelling. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar minimaliseert ook de kans op fouten en vertragingen in het verzendproces.

Automatiseer zoveel je wilt

Bepaal gemakkelijk zelf hoeveel regels je toevoegt aan het systeem. Met genoeg regels kiest LyraWMS altijd de juiste. Je behoudt altijd de mogelijkheid zelf de doorslaggevende keuze te maken.

Muissloos werken

LyraWMS kan het label alvast voor je aanmaken terwijl jij nog aan het picken bent. Zo rolt die automatisch de printer uit zodra jij de picklijst verwerkt hebt. Geen muisklik of tik of de enter-knop meer nodig!

Inzichten in Track&Trace

De zendingen worden overzichtelijk in een tabel geplaatst waar Track&Trace bij vermeld wordt. Zo heb kan je de status van elke zending gemakkelijk inzien. LyraWMS kan de Track&Trace ook direct per email of SMS delen met de consument.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw verzendproces kan versnellen? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze zendingen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Volledig inzicht in jouw verzendkosten

Met LyraWMS kun je volledig inzicht krijgen in jouw kosten per verwerkte order, waardoor je beter kunt begrijpen waar jouw geld naartoe gaat. LyraWMS houdt bijvoorbeeld de gemiddelde tijd voor het verwerken van een order bij, evenals de kosten van specifiek gebruikte verzendlabels. Door deze gegevens te analyseren, kun je waardevolle inzichten verkrijgen die je helpen om jouw verzendprocessen te optimaliseren en kosten te besparen.

Illustratie van zendingen met logo, verzendstatus, barcode en prijs.
Illustraties van logos van vervoerders

Aan vervoerders geen gebrek

LyraWMS biedt een uitgebreid aanbod van vervoerders en verzendplatformen waar je gebruik van kunt maken. Of je nu kiest voor nationale of internationale vervoerders, expresslevering of standaardverzending, LyraWMS biedt de tools en integraties die je nodig hebt om jouw verzendstrategie te optimaliseren en de beste service te bieden aan jouw klanten.

Veelgestelde vragen

Kan ik een vervoerder aan een specifiek verkoopkanaal koppelen?

Ja! Je kan een specifieke vervoerder aan een verkoopkanaal koppelen om zo precies te beheren welke order met welke vervoerder de deur uit gaat.

Kan het systeem automatisch labels voor mij printen?

Jazeker! Als de verzendregels zijn ingesteld kan LyraWMS op basis daarvan een label voor je selecteren en gelijk na de laatste keer scannen tijdens het picken wordt die al uitgedraaid.

Kan het systeem suggesties geven voor de beste verzendmethode?

Ja! Als LyraWMS jouw verzendregels kent, kan het op basis daarvan de best passende verzendmethode voor een picklijst als suggestie geven. Je hoeft dan alleen nog op enter te klikken om de suggestie te accepteren.