Contact opnemen

Over LyraWMS

Meet the team

Maak je klaar om kennis te maken met het dynamische team achter LyraWMS! Elk lid brengt een unieke skill mee en samen vormen we het hart van ons bedrijf.

Co-founder

Ionas

Head of development

Co-founder

Mounteder

Customer success manager

Jesper

Head of sales

Stelios 

Mobile developer

Tim

Developer

Carst

Marketeer

Marijn

Intern

Fotis

Test engineer

Marten

Intern

Word ook onderdeel van ons enthousiaste team

Word ook onderdeel van ons enthousiaste, jonge team! We zijn altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen die graag willen groeien, evenals leergierige stagiairs die zin hebben in een uitdagende stage-ervaring. Sluit je aan bij het LyraWMS team en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst.

Waar wij in geloven

Duurzaamheid voorop

We geloven dat succes hand in hand gaat met zorg voor onze planeet. Voor elke 100 bestellingen planten we een boom, omdat we een groene toekomst net zo belangrijk vinden als groei.

Veiligheid als basis

In het digitale tijdperk is de bescherming van data cruciaal. Daarom investeren we voortdurend in bijscholing  om de privacy en veiligheid van onze klanten te waarborgen. 

Snelheid in service

Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de snelle wereld van logistiek. Onze klantenservice is persoonlijk en razendsnel, zodat elke vraag of uitdaging in een oogwenk wordt aangepakt.

Groei door samenwerking

Wij zijn meer dan een team; we zijn een familie. We vieren onze successen samen en zien uitdagingen als kansen om van elkaar te leren en als groep sterker te worden.

Constante innovatie

Als jong team zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends en technologieën. We dagen onszelf uit om out-of-the-box te denken en creatieve oplossingen te vinden die ons en onze klanten vooruit helpen.

Transparantie en vertrouwen

Wij geloven in open communicatie binnen ons team en naar onze klanten toe. Eerlijkheid en integriteit staan in de kern waar een cultuur van vertrouwen en respect wordt gecreëerd.

We groeien razendsnel

We zijn niet voor niets in het eerste jaar gegroeid naar een team van 9 fanatieke teamgenoten. Het hele team zet zich dagelijks in met 100% commitment om jouw magazijn en webshops, net als honderden anderen, een success te maken.

Tevreden webshops

Regels code verder

Actieve gebruikers