Contact opnemen

Transformeer je order verwerking met efficiënte picklijsten

Ontdek hoe LyraWMS voor alle aangemaakte orders een complete “To-Do list” maakt. De picklijsten zorgen ervoor dat de orderverwerking zo snel en nauwkeurig mogelijk uitgevoerd kan worden. Ontdek de mogelijkheden!

Orderverwerkingsscherm toont een order uit bol.com, met details over het pick-, pack- en verzendproces.
Logo van Bulpe fulfilment
Logo van Bulpe fulfilment
Logo van TijdVrij Fulfilment

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Revolutionaire Orderverwerking binnen Handbereik

Gedetailleerde weergave van het pick- en packproces voor een order, inclusief informatie over productvarianten en automatisch toegevoegd verpakkingsmateriaal

Orderverwerking met snelheid en precisie

In een wereld waarin snelheid en nauwkeurigheid cruciaal zijn voor het succes van jouw magazijn, biedt LyraWMS de ultieme oplossing om jouw orderverwerkingsproces te optimaliseren. Met onze geavanceerde picklijsten functie staan wij garant voor een efficiënt en gestroomlijnd proces, waarbij jij de controle behoudt en je kunt focussen op groei en klanttevredenheid.

Flexibele workflows

Pas je processen aan naar jouw werkwijze. Zo zal LyraWMS perfect aansluiten op de wensen van jouw magazijn.

Geoptimaliseerde Pickroutes

Minimaliseer loopafstanden, maximaliseer output. Met efficiënte looproutes haal je het meeste uit elke stap.

Slimme batchverwerking

Verwerk meer bestellingen sneller met minder inspanning. Zo krijg je alle ruimte om je bedrijf op te schalen.

Bespaar tijd en geld

Snellere Orderverwerking, Slimmere Verzending

Laat LyraWMS het nadenk werk voor je doen door automatisch de meest kostenefficiënte verzendmethode te selecteren voor jouw bestellingen. Onze software analyseert verschillende verzendopties en kiest de beste optie op basis van jouw specifieke behoeften en budget, waardoor je geld bespaart en je jouw klanten tevreden houdt.

Stroomdiagram van verzendautomatisering waarbij wordt beslist tussen DHL, PostNL, en GLS op basis van gewicht, land en doosgrootte.
Interface voor het beheren van batch workflows, met details over picklijsten, containers, en statussen.

Efficient orders verwerken met batches

Als je er vanuit gaat dat een picker 80% van z’n tijd aan het lopen is, dan behaal je geweldige resultaten wanneer deze tijd efficiënter benut wordt. Door gebruik te maken van de batches van LyraWMS zorg je dat een picker zo’n 50% meer picklijsten kan verwerken in hetzelfde tijdsbestek. Picklijsten kunnen op basis van specifieke condities samengevoegd worden tot batches. Hierdoor kun je meerdere bestellingen tegelijkertijd verwerken binnen dezelfde looproute. Dit maximaliseert de efficiëntie van het verwerken van orders!

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw orderverwerking kan verbeteren? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom houden onze klanten van ons?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels hun bestellingen vlekkeloos te versturen, waardoor we talloze fouten uit de weg gaan. Ontdek de verhalen van tevreden klanten en zie waarom ook jij met Lyra WMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

De picklijsten werken erg goed voor ons! We kunnen gemakkelijk automatisch of handmatig verpakkingsmateriaal toevoegen. Hierdoor worden de goederen in ons magazijn op de meest efficiënte manier verpakt.

Portret foto van Niels

Niels

Manager Fulfilment Today

Configuratiemenu voor verzendopties en afdrukinstellingen in een orderverwerkingssysteem, inclusief opties voor automatisering en verwijdering van fases.

Wij passen ons aan jou aan

Jouw picklijsten, jouw werkwijze

Met LyraWMS heb je de volledige vrijheid om jouw picklijsten te laten werken zoals jij dat wilt. Onze software biedt een modulaire workflowcreatie, waardoor je workflows kunt aanpassen aan de unieke behoeften van jouw magazijn. Op deze manier zal de software om jouw bedrijf gaan draaien in plaats van andersom. Of het nu gaat om het automatisch toevoegen van verpakkingsmateriaal, geautomatiseerde zendingen aanmaken of het optimaliseren van jouw orderverwerkingsproces, met LyraWMS heb jij de touwtjes in handen.

gegevens overtypen is verledentijd

Nooit meer handmatig formulieren invullen

Met LyraWMS hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig overschrijven van douane en transport documenten. Onze software kan automatisch documenten zoals douaneformulieren, vrachtbrieven en pakbonnen voor je aanmaken, waardoor je tijd bespaart en fouten minimaliseert. 

Interface voor het printen van verzenddocumenten met opties zoals CN22-formulier, CN23-formulier, en commerciële factuur.

Veelgestelde vragen

Worden picklijsten automatisch aangemaakt bij een order?

Wanneer een order binnenkomt en er genoeg voorraad aanwezig is dan maakt LyraWMS automatisch een picklijst aan. Het is mogelijk dit tegen te houden door bijvoorbeeld automatisch te snoozen.

Komen producten die zijn toegevoegd bij de picklijst op de pakbon te staan?

Dit is volledig naar wens in te stellen. Zo kunnen producten automatisch toegevoegd worden aan de picklijst, zoals verpakkingsmateriaal of promotiemateriaal. Het is dan aan jou om te bepalen of dit op de pakbon vermeld moet worden.

Kan ik picklijsten in bulk afronden zonder ze te openen?

Ja! Je kan meerdere picklijsten selecteren en geforceerd afronden. Zo hoef je niet elke picklijst stuk voor stuk te openen. 

Kan ik het picklijst overzicht aanpassen?

Jazeker! Net als alle kolommen in LyraWMS is het picklijst overzicht aan te passen naar wens. Zo breng je alle data naar voren die jij belangrijk vindt.