Contact opnemen

Automatisering, de sleutel tot efficientie

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Dit is natuurlijk geen schande, maar wel zonde als je hierdoor geld verliest. Daarom biedt LyraWMS voor zoveel mogelijk (denk)stappen een oplossing door middel van automatisering. Je vermindert je fouten en tegelijkertijd verhoog je de efficiëntie zodat je de groeiambities makkelijk kan halen!

Illustratie van verschillende vormen van automatisering zoals het toevoegen van verpakkingsmateriaal en het automatisch snoozen van orders.
Logo van titan fulfilment
Logo van Fulfilment today

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Stroomdiagram van verzendautomatisering waarbij wordt beslist tussen DHL, PostNL, en GLS op basis van gewicht, land en doosgrootte.

Altijd de beste keuze

Automatische label selectie

Wanneer je meerdere vervoerders gebruikt is het een beste uitdaging om te onthouden welke nou het voordeligst is voor een specifieke zending. LyraWMS neemt dit denkwerk uit handen door op basis van regels altijd de best passende verzendmethode te selecteren. Zo voorkom je inschattingsfouten en kan jij je focus houden op het verwerken van de orders.

Waarom zijn onze gebruikers dol op automatiseren?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels met het versnellen van hun verzendproces door het automatiseren van hun zendingen. Ontdek waarom onze gebruikers tevreden zijn en zie waarom ook jij met Lyra WMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

Als operationeel manager van een distributiecentrum had ik vaak problemen met het kiezen van de juiste verzendmethode, maar sinds we LyraWMS gebruiken, zijn die problemen opgelost. Het systeem kiest automatisch de beste verzendmethode, wat ons tijd bespaart en fouten vermindert. We hebben nu beter overzicht over ons verzendproces, wat helpt bij het plannen en kosten verlagen. LyraWMS heeft ons magazijn echt veranderd en de ondersteuning is uitstekend.

Illustratie van een factuuroverzicht met een verwijzing naar koppelingen.

Maak van factureren kinderspel

De tijden van uren bezig zijn met administratie zijn voorbij. Met de facturatie module van LyraWMS kan je alle handelingen automatisch op de factuur plaatsen en er een prijs aan koppelen. Zo wordt voor al je klanten een factuur opgemaakt en deze kan dan weer automatisch met een integratie doorgezet worden naar je boekhoudpakket. Deze hoef je dan alleen nog maar te accepteren. Zo zorg je dat alle facturen binnen enkele minuten geregeld zijn.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw facturatie proces kan versnellen? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze facturatie module of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Complete grip op je orderverwerking

LyraWMS geeft je de mogelijkheid je orderverwerking in zo veel mogelijk stappen te automatiseren. Zo kan je automatisch batches aanmaken, labels selecteren en producten toevoegen aan jouw picklijsten. Of het nu gaat om het kiezen van marketing flyers of het kiezen van verpakkingsmateriaal LyraWMS automatiseert repetitieve taken. Zo hoef je niets meer zelf te onthouden en verklein je de kans dat je iets vergeet of het verkeerde toevoegt. Minder fouten en meer focus op het daadwerkelijk verwerken van de bestellingen!

Illustratie van items in een order waarbij een item door automatiseringsregels is toegevoegd.
Illustratie van automatisch gesnoozde orders.

Verwerk orders op de optimale momenten

Je tijd is kostbaar en je wilt je tijd daarom besteden aan de orders die op dat moment belangrijk zijn. Om die reden kan je slimme automatiseringsregels gebruiken om orders en picklijsten te pauzeren tot het perfecte moment om deze te verwerken. Zo behoud je een helder overzicht van alle orders die jouw aandacht echt nodig hebben. 

Veelgestelde vragen

Moet ik kunnen programmeren om de automatisering van LyraWMS te kunnen gebruiken?

Nee! Iedereen kan gemakkelijk beginnen met onze automatisering. Als je er toch niet uitkomt of graag assistentie wilt, dan staat het Lyra Support altijd voor je klaar.

Is het gebruik van automatisering verplicht?

Het is niet verplicht om de automatisering te gebruiken. Je kan starten met de basis van LyraWMS en dan later naar wens automatiseringsregels toevoegen.

Krijg ik hulp bij het instellen van automatisering?

Over alle modules waar automatisering beschikbaar is, zijn kennisbankartikelen voor geschreven. Als je er alsnog niet uitkomt kan je ook altijd het Lyra Support raadplegen.