Contact opnemen

Alle features op een rij

Als we al onze features zouden willen benoemen kunnen we wel een pagina van een kilometer schrijven. Hieronder hebben we in iedergeval een lijstje geschreven van de belangrijkste. Van voorraadbeheer tot aan facturatie! In een adviesgesprek kijken we naar welke functies voor jou het beste uitkomen en stellen we LyraWMS zo in dat we jouw bedrijf op de best mogelijke manier ondersteunen!

Orderbeheer

Met LyraWMS vereenvoudig je orderbeheer voor e-commerce, waarbij alle orders in een platform binnenkomen en verwerkt kunnen worden. De flexibele instellingen passen zich aan aan jouw bedrijfsvoering voor een efficiënt orderbeheer dat volledig bij jouw bedrijf past.

N

Omni-channel orderbeheer

N

Uitgebreide rapportages

Illustratie van een order overzicht met logos van verschillende verkoopkanalen.

Picklijsten & Batches

Voor elke order wordt een picklijst gemaakt. Deze zal de complete to-do list zijn om elke order tot een succes te maken. Naast de bestelde producten zal LyraWMS bijvoorbeeld ook verpakkingsmateriaal en marketingproducten automatisch toevoegen aan de picklijst.

N

Automatisch de beste verzendmethode

N

Verkorte looproutes doormiddel van batches

Illustratie van een picklijst overzicht met douane documenten.

Retourenbeheer

Een zelf te ontwerpen retourportaal waarin de consument de retour rechtstreeks kan aanmelden en die het retour rechtstreeks in het systeem klaarzet. Geen handmatige invoeringen meer of onverwachte retourpakketten ontvangen!

N

Custom workflow voor retourverwerking

Branded retourenportaal →

N

Statusupdates naar de consument en het magazijn

Illustratie van een retour en het retourenportaal

Voorraadbeheer

Transformeer je voorraadbeheer en vlieg de mogelijkheden van traditionele systemen voorbij. Beheer je digitale en fysieke voorraad moeiteloos, met real-time inzichten en synchronisatie tussen al je verkoopkanalen.

N

Aanvuladviezen & natel adviezen

N

Voorraad analyse

Illustratie van voorraadlocaties met lijnen naar logos van verkoopkanalen om synchronisatie in te beelden.

Inslag

Boek gemakkelijk inkomende voorraad aan zodat je precies weet wanneer een levering zal aankomen. Voeg gemakkelijk extra diensten toe die bij het verwerken van de inslag uitgevoerd moeten worden om geen enkele stap te vergeten.

N

Splits gemakkelijk inkomende voorraad naar meerdere locaties

N

Voeg VAL toe aan je inslagverwerking voor verhoogde klant tevredenheid

N

Anticipeer op inkomende goederen met track&trace

Illustratie van een inslag beheer systeem waarin voorraden worden verdeeld over verschillende locaties, VAL worden uitgevoerd en een planning wordt weergegeven van inkomende goederen.

Benieuw naar al onze features en hoe LyraWMS jouw magazijn efficiënter kan maken? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze features of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Fulfilment facturatie

Elke handeling die je uitvoert voor je fulfilmentklanten kan worden bijgehouden en door er prijzen aan te koppelen maakt LyraWMS de facturen voor je op. Door ook nog te koppelen met boekhouding programma’s maken we factureren minuten werk

N

Automatische facturatie

N

Koppel met je boekhoudpakket

Illustratie van facturen en een factuur overzicht

KPI Dashboard

Volledige inzichten in de prestaties van je bedrijf laat zien waar kansen liggen en waar ruimte voor verbetering ligt. Bepaal zelf welke data in welk format wordt weergegeven om zo een volledig gepersonaliseerd KPI dashboard te bouwen.

N

Bouw zoveel dashboards als je wilt

N

Stel targets in om doelstellingen te volgen

Illustratie die het maken, bekijken en bewerken van een kpi dashboard in Lyra WMS laat zien.

Automatisering

Door jouw vaste manier van werken en de uitzonderingen hierop in regels vast te leggen kan LyraWMS zoveel mogelijk van je werkproces automatiseren. Geen losse briefjes of instructies met regels meer naast je scherm. LyraWMS kiest voor jou de beste oplossing.

N

Complexe regels, simpel te gebruiken

N

Automatiseer elk process tot in detail

Illustratie van verschillende vormen van automatisering zoals het toevoegen van verpakkingsmateriaal en het automatisch snoozen van orders.

Zendingen

Door het uitgebreide aanbod aan koppelingen kan LyraWMS je verzendlabels tijdens het verwerken van je orders alvast voor je klaarzetten. Door aan te geven welk label in welke situatie gebruikt moet worden, kan het systeem altijd de beste match voor je zoeken

N

Complexe regels, simpel te gebruiken

N

Automatiseer elk process tot in detail

Illustratie van logos van vervoerders en een popup voor een verzendlabel selectie.

Dit is wat onze klanten zeggen over onze features

Veelgestelde vragen

Krijg ik bij elk pakket toegang tot alle functionaliteiten?

Natuurlijk! Het maakt niet uit wat de grootte is van je pakket. Als beheerder krijg je toegang tot elke functie binnen het systeem.

Kan ik zelf bepalen welke functionaliteiten ik gebruik?

Jazeker! LyraWMS wordt op basis van jouw wens ingesteld om perfect aan te sluiten op je bedrijfsvoering. Overbodige functies worden dan eerst uitgezet tot je ze nodig hebt.

Kan ik suggesties doen om functies aan te passen?

Wij zien elke input als waardevol en zullen dan ook aandachtig luisteren naar jouw mening om het systeem beter te maken. Zo zorgen we dat kunnen meegroeien met ieders ambities.