Contact opnemen

DE BRUG TUSSEN HET FYSIEKE EN DIGITALE

Voorraad in beeld

Transformeer je voorraadbeheer en vlieg de mogelijkheden van traditionele systemen voorbij. Beheer je voorraad moeiteloos, met real-time inzichten en geavanceerde synchronisatie tussen al je verkoopkanalen.

Illustratie van voorraadlocaties met lijnen naar logos van verkoopkanalen om synchronisatie in te beelden.
Logo van XXL Pakket
Logo van Logipacks

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

VOORRAADBEHEER, OPNIEUW UITGEVONDEN

Verbind elk punt van je voorraadbeheer

Zeg vaarwel tegen de chaos van handmatige voorraadmutaties, ongebruikte verkoopkansen door slecht voorraadbeheer, en inefficiënte inkoopstrategieën. Met LyraWMS wordt elke beweging van je producten naadloos geïntegreerd in al je verkoopkanalen, terwijl je volledige zichtbaarheid krijgt over je voorraad, waar die ook is.

Naadloze Synchronisatie

Automatiseer je voorraadupdates over alle platforms met het uitgebreide voorraadbeheer systeem van LyraWMS.

Intelligente Inzichten

Gebruik onze ABC-XYZ analyse en inkoopadviezen om je voorraad slim te beheren.

Voorspellend Beheer

Maak gebruik van onze voorspellende algoritmes om nooit meer te veel of te weinig voorraad te hebben.

Illustratie van verschillende voorraadstanden en lijnen naar logos van verkoopkanalen die een synchronisatie uitbeelden.

EFFICIËNTIE, INZICHT, CONTROLE

Ultieme synchronisatie en beheer

Vergeet de tijden van handmatige voorraadupdates en foutgevoelige processen. LyraWMS introduceert een naadloze integratie van je fysieke en digitale voorraad, waarbij elke mutatie direct wordt bijgewerkt over al je verkoopkanalen. Krijg een duidelijk inkoopadvies, vermijd overstock en zorg ervoor dat je nooit meer ‘nee’ hoeft te verkopen. Alles vanwege de perfecte balans in je voorraad.

REAL-TIME, OVERAL TOEGANKELIJK

Altijd Weten Waar je Voorraad Ligt

Met LyraWMS hoef je nooit meer te raden. Ons systeem biedt real-time inzicht in elke productlocatie, van meerdere magazijnen tot aan de exacte plek in het rek. Ons systeem maakt intern verplaatsen een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat je altijd precies weet waar elk product zich bevindt. Deel je voorraad intelligent in met locatietypes, en maak gebruik van onze mobiele app voor on-the-go toegang en wijzigingen.

Illustratie van magazijntabs met locaties. De locaties bevatten een product, voorraad een verloopdatum en actieknoppen.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw voorraadbeheer kan verbeteren? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over ons voorraadbeheer of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Illustratie van producten met een voorraad advies en geadviseerde aanvul locaties.

VOORSPELLING & OPTIMALISATIE

Altijd Genoeg Voorraad, Nooit Te Veel

Wij zorgen voor een perfecte balans tussen vraag en aanbod. Onze intelligente algoritmes bieden nauwkeurige inkoopadviezen, en houden rekening met levertijden en verkooppatronen, zodat je altijd de juiste aantallen in huis hebt. Backorders worden automatisch meegenomen in het inkoopadvies, en zodra de producten binnen zijn, zijn ze klaar om gepickt te worden. Dit alles, terwijl je voorraadkosten minimaliseert en je magazijnruimte optimaal benut.

Waarom klanten Lyra vertrouwen

Ontdek hoe Lyra de voorraadbeheer ervaring van onze klanten heeft getransformeerd, met realtime updates, nauwkeurige voorraadinzichten en ongeëvenaarde ondersteuning.

1.000+ tevreden verkopers

Dankzij het gebruik van Lyra zijn onze klanten zeer tevreden geworden. Voorheen ontbrak ons fulfilment aan een softwareoplossing, wat resulteerde in een gebrek aan overzicht voor onze klanten. Door gebruik te maken van Lyra WMS hebben onze klanten nu meer inzicht in hun voorraad en zijn ze meer tevreden over onze diensten als fulfilment partner. Het team van Lyra heeft ons probleemloos en zeer effectief ondersteund tijdens de onboarding, waardoor we snel konden starten.

Vince Verver

Jovi Fulfilment B.V.

Veelgestelde vragen

Wordt de voorraad naar alle verkoopkanalen gecommuniceerd?

Jazeker! LyraWMS kan de voorraadstanden naar al je verkoopkanalen sturen. We bieden ook de flexibiliteit om dit per kanaal weer anders aan te pakken.

Kan ik de voorraad van mijn verpakkingsmateriaal ook beheren?

Ja! Verpakkingsmateriaal kan als product worden toegevoegd. Zo kunnen bijvoorbeeld dozen automatisch aan bepaalde bestellingen worden toegevoegd en kan je makkelijk rapportages uitdraaien over het verbruik van al je verpakkingsmateriaal.

Kan ik ook samenstellingen in LyraWMS beheren?

Ja! Producten kunnen als onderdeel aan een ‘virtuele samenstelling’ worden toegevoegd. 

Ook kan je losse onderdelen aan een product koppelen om er zeker zijn dat bijvoorbeeld een retour compleet is teruggekomen.