Contact opnemen

Antwoord op je vragen

Zoek je informatie over LyraWMS? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten en functies.

Zit ik aan een abonnement vast?

Bij LyraWMS zit je niet vast aan een pakket. Je kan maandelijks wisselen om het pakket te gebruiken wat het beste past bij jouw aantal bestellingen. Ook is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

Kan ik onbeperkt gebruikers toevoegen?

Ja! Er is geen limiet aan gebruikers die je kan toevoegen aan je omgeving.

Word ik ondersteund tijdens het installatieproces?

Absoluut! Je krijgt een toegewezen accountmanager die je door het gehele installatietraject begeleidt, van start tot finish. Ook komt een logistiek expert bij je op locatie die meedenkt met logistieke bottlenecks en jouw team een training geeft.

Kan LyraWMS op elk apparaat gebruikt worden?

Yes! Elk apparaat met een internetverbinding en een browser kan LyraWMS draaien.

Zit er onderscheid in de functies van de pakketten?

Nee! Bij het kleinste pakket krijg je net als bij het grootste pakket toegang tot alle functionaliteiten. Er zitten natuurlijk wel verschillen in het webshop pakket en het fulilment pakket qua functies.

Op welke manier kan ik vragen stellen?

Wij geloven in korte lijntjes, dus we zijn telefonisch, per mail en via de chat functie in LyraWMS te bereiken voor vragen.

Is LyraWMS alleen voor fulfilment?

Nee! LyraWMS is de oplossing voor elke magazijn dat actief is in de E-Commerce. Dit geldt dus voor fulfilment magazijnen, maar natuurlijk ook voor webshops die eigen zendingen doen.

Kan ik alle verkoopkanalen koppelen aan LyraWMS?

We hebben een ruim aanbod aan koppeling met verkoopplatformen die wij rechtstreeks ondersteunen. Koppelingen die wij niet rechtstreeks ondersteunen kunnen alsnog gebruikt worden door middel van integrators waarmee wij samenwerken.

Meer vragen?

Zeker kan dat! Wil je snel antwoord op je vraag? Bekijk dan onze kennisbank, waar je bijna alles kunt vinden. Heb je liever direct contact? Neem dan gerust via de chat contact met ons op of laat een bericht achter via onze contactpagina.

Illustratie van de Intercom kennisbank met een zoekbalk en mockups van artikel categorieen