Contact opnemen

Fulfilment optimaliseer je met LyraWMS

Geen enkel fulfilment magazijn is hetzelfde en zal daarom op dezelfde manier werken. Bij LyraWMS begrijpen we dit en daarom is onze software zo ingericht om flexibel om je bedrijf heen te draaien. Zo krijg je de ondersteuning die je zoekt in een WMS. Ontdek met welke functies fulfilment magazijnen door heel Nederland en België het maximale uit hun fulfilment halen!

Illustratie van de rechten selectie voor een fulfilment klant.
Logo van Fulfilment today
Logo van titan fulfilment

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Illustratie van de rechten selectie voor een fulfilment klant.

Wees de dirigent 

Beheer de rechten per fulfilment klant

Geef je de fulfilment klanten inzage in alles of juist niet? Laat je ze veel acties uitvoeren of juist weinig? Mogen ze veel acties zelf uitvoeren of alleen het noodzakelijke? Elk fulfilment magazijn werkt anders en heeft andere afspraken met klanten. Bij LyraWMS bepaal je zelf wat een fulfilment klant mag zien en kan doen. Door middel van meer dan 100 verschillende rechten houd je volledig de touwtjes in handen!

Waarom zijn onze gebruikers dol op automatiseren?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels met het versnellen van hun verzendproces door het automatiseren van hun zendingen. Ontdek waarom onze gebruikers tevreden zijn en zie waarom ook jij met Lyra WMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

Dankzij het gebruik van Lyra zijn onze klanten zeer tevreden geworden. Voorheen ontbrak ons fulfilment aan een softwareoplossing, wat resulteerde in een gebrek aan overzicht voor onze klanten. Door gebruik te maken van Lyra WMS hebben onze klanten nu meer inzicht in hun voorraad en zijn ze meer tevreden over onze diensten als fulfilment partner. Het team van Lyra heeft ons probleemloos en zeer effectief ondersteund tijdens de onboarding, waardoor we snel konden starten.

Vince

Jovi Fulfilment

Illustratie van een factuuroverzicht met een verwijzing naar koppelingen.

Eenvoudige facturatie voor je fulfilment magazijn

De tijden van uren bezig zijn met administratie per fulfilment klant zijn voorbij. Met de facturatie module van LyraWMS worden alle handelingen automatisch op de factuur geplaatst en er een prijs aan koppelen. Zo wordt voor al je fulfilment klanten een factuur opgemaakt. Deze kan dan weer automatisch met een integratie doorgezet worden naar je boekhoudpakket. Zo zorg je dat facturatie minuten werk wordt.

Onbeperkt fulfilment klanten

Voeg kosteloos zoveel fulfilment klanten toe als je wilt. Hier kunnen dan ook weer onbeperkt gebruikers en verkoopkanalen aan gekoppeld worden.

Branding voor fulfilment klant

Gebruik gemakkelijk de huisstijl van de fulfilment klant voor de pakbon, emails en meer. Laat ook de gegevens van de fulfilment klant op labels naar voren komen.

Heldere rapportage

Overzichtelijke rapportage over de prestaties van je magazijn en per fulfilment klant. De klant kan ook gemakkelijk de eigen rapportages inzien.

Alle vragen in één overzicht

De openstaande mailtjes, Whatsapp gesprekken en gemiste oproepen zijn verleden tijd. Met het ticketsysteem van LyraWMS breng je alle communicatielijnen met je fulfilment klanten in een helder overzicht. Zie snel welke vragen nog behandelt moeten worden en haal wanneer nodig ook gemakkelijk het Lyra Support erbij voor ondersteuning.

Illustratie van items in een order waarbij een item door automatiseringsregels is toegevoegd.
Illustratie van automatisch gesnoozde orders.

Maatwerk door automatisering 

Elke fulfilment klant heeft specifieke wensen die je natuurlijk zo goed mogelijk wilt uitvoeren. Om je hierbij te assisteren kan je al deze wensen als regels in LyraWMS plaatsen. Zo vergeet je bijvoorbeeld nooit het juiste marketingsmateriaal toe te voegen of de juiste vervoerder te kiezen. LyraWMS doet het denkwerk voor je en laat je exact zien wat er moet gebeuren om elke order tot een succes te maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik per klant verschillende automatisering gebruiken?

Dit kan je volledig zelf bepalen. LyraWMS is heel flexibel dus je kan bijvoorbeeld de regels voor alle klanten laten gelden, per klant verschillende regels gebruiken of algemene regels opstellen waar een paar klanten de uitzondering op hebben.

Kan elke klant eigen merkuitstraling gebruiken?

Jazeker! LyraWMS biedt heel veel opties voor fulfilment klanten om eigen branding toe te passen. Dit gaat bijvoorbeeld om een eigen retourportaal tot gepersonaliseerde SMS’sjes.

Krijgt elke fulfilment klant een eigen fulfilment portaal?

Nee, elke gebruiker van een fulfilment klant krijgt een eigen inlog waarmee ze op jouw portaal inloggen. Jij bepaalt door middel van de rechten wat ze in hun omgeving kunnen uitvoeren.