Contact opnemen

MOEITELOZE INSLAG

Ontvang je goederen zonder te zweten

Ontdek hoe onze inslagmodule de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw magazijnontvangst transformeert, door het automatiseren van processen en het verstrekken van real-time voorraadinformatie.

Illustratie van een inslag beheer systeem waarin voorraden worden verdeeld over verschillende locaties, VAL worden uitgevoerd en een planning wordt weergegeven van inkomende goederen.
Logo van titan fulfilment
Logo van Fulfilment today

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Overzicht van inkomende orders met verwachte data en statussen.

🔄 RAZENDSNEL INKOMENDE VOORRAAD VERWERKEN

Efficiëntie begint bij de deur van je magazijn.

Ontdek hoe LyraWMS jouw inslagproces kan transformeren en optimaliseren, waardoor je meer controle krijgt en beter kunt anticiperen op de behoeften van jouw magazijn. Met onze geavanceerde inslagfunctionaliteiten bieden wij een krachtige oplossing waarmee je jouw inkomende voorraad efficiënt kunt beheren en beheersen. Lees verder om te ontdekken hoe LyraWMS jou kan helpen om jouw inslagprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.

📊 TRANSPARANTIE IN ELKE STAP

Controle over jouw inkomende voorraad

Met LyraWMS behoud je altijd het overzicht over wat en wanneer iets bij jouw magazijn aankomt. Onze software biedt gedetailleerde inzichten over inkomende zendingen, waardoor je gemakkelijk de status van jouw voorraad kunt volgen en beheren. Bovendien ondersteunt LyraWMS de mogelijkheid van deelleveringen, waardoor je flexibel kunt omgaan met verschillende leveringsschema’s en snel kunt reageren op veranderende omstandigheden.

Kalenderweergave van inkomende orders met details per dag over de hoeveelheid items en SKU's.

Diverse opslagopties

Inkomende voorraad kan onmiddellijk op meerdere locaties worden geboekt, waardoor je flexibiliteit en efficiëntie in opslag maximaliseert.

Directe voorraadupdates

Zodra voorraad vanuit de inslag is opgeboekt, wordt de nieuwe voorraadstand onmiddellijk gecommuniceerd naar je verkoopkanalen, waardoor verkoopkansen worden geoptimaliseerd.

Automatische facturatie

Aanvullende diensten uitgevoerd tijdens de inslag worden direct verrekend, wat het administratieve werk vermindert en nauwkeurigheid garandeert.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw inslagproces kan versnellen? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze inslag of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Illustratie met details van inkomende goederen, inclusief aantallen, locaties, en VAL acties zoals het labelen van producten

Wees een stapje voor met value added logistics (VAL)

LyraWMS biedt ook extra diensten bij de inslag, waardoor je meerwaarde kunt bieden aan jouw klanten. Bij de inslag kun je aanvullende diensten aanbieden, zoals kwaliteitscontroles, labeling, verpakking en meer. Dit stelt jouw klanten in staat om hun wensen over hun voorraad helder te communiceren, terwijl jij hen voorziet van uitstekende service en ondersteuning.

Complete regie over nieuwe voorraad

Splits je voorraad over meerdere locaties

Met LyraWMS heb je de mogelijkheid om inkomende voorraad over meerdere locaties te splitsen, waardoor je flexibel kunt omgaan om zo je locaties zo goed mogelijk te gebruiken. Of je nu te maken hebt met seizoensgebonden pieken, groeiende voorraadvolumes of specifieke opslagvereisten, LyraWMS biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt om jouw magazijnactiviteiten effectief te beheren en te optimaliseren.

Popup voor het verdelen van voorraad over verschillende locaties, met specifieke aantallen voor elke locatie.

De inslagmodule heeft ons magazijnbeheer getransformeerd. We zijn nu in staat om leveringen snel te verwerken en onze voorraadniveaus accuraat te houden. Een echte game-changer voor ons bedrijf!

Waarom houden onze klanten van ons?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels hun inkomende goederen vlekkeloos in te boeken waardoor we talloze fouten uit de weg gaan. Ontdek waarom onze klanten tevreden zijn en zie waarom ook jij met Lyra WMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

Veelgestelde vragen

Krijgt de fulfilment klant ook een melding dat zijn entry order verwerkt is?

Ja! Je kan instellen dat de fulfilment klant per mail op de hoogte wordt gehouden over zijn of haar inslag order. 

Wat gebeurt er als een verwachte entry order niet compleet is?

De producten die wel binnen zijn gekomen, kunnen je inboeken in het systeem om gelijk te verwerken. Je kan dan kiezen om voor het resterende gedeelte een nieuwe inslagorder aan te laten maken die op een later moment weer verwerkt kan worden.

Kan ik achteraf aanvullende diensten toevoegen aan een entry order?

Ja! Wanneer er bij het aanmaken van de entry order niet is aangegeven dat producten bijvoorbeeld opnieuw bestickerd moeten worden, dan kan je dit tijdens het verwerken van de entry order nog toevoegen.