Contact opnemen

Elke order volledig in jouw beheer

Jouw gehele orderbeheer vanuit één overzichtelijk platform. Alle orders komen samen in LyraWMS waar jij als fulfilment magazijn of webshop ze stuk voor stuk kan verwerken. Met heldere rapportages en inzichtelijke data zorg je ervoor dat elke order een succes wordt!

Bestelkop met gedetailleerde betaalinformatie, weergegeven met betalingsmethode Klarna, subtotaal, BTW, en toegepaste kortingen.
Logo van titan fulfilment
Logo van Logipacks
Logo van Fulfilment today

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Visuele weergave van omnichannel bestellingen die van verschillende verkoopkanalen zoals Woo, Shopify en Bol.com naar PostNL verzonden worden.

VAN CHAOS NAAR CONTROLE 🔄

Naadloos Multichannel Orderbeheer

Door multichannel verkoop te gebruiken creëer je enorme kansen door je producten op zoveel mogelijk manieren aan de man te brengen. Het nadeel hiervan is dat elk kanaal weer een compleet takenpakket qua management met zich meebrengt. LyraWMS brengt voor jou alle orders in één platform samen. Hierdoor heb je geen talloze open tabbladen meer nodig en verminder je de kans dat er orders over het hoofd worden gezien. Daarnaast kan je vanuit hetzelfde platform ook elke order verwerken. Hierdoor beheer je orders efficiënter dan ooit tevoren en kan je zorgeloos je onderneming verder laten groeien!

AUTOMATISERING ALS STANDAARD 🚀

Ga voor efficiëntere orderverwerking

Van het aanmaken van verzendlabels tot het updaten van verkoopkanalen. Van het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal tot het toevoegen van marketingproducten. Door al deze processen en meer te automatiseren zorgt LyraWMS dat je efficiëntie 3x verhoogd wordt. Verbeter je order verwerkingssnelheid en klanttevredenheid door LyraWMS!

Bestellingsoverzicht met automatisch toegevoegde artikelen zoals een brievenbusdoos, getoond met prijzen en gewichten van de producten.

Volledig aanpasbaar dashboard

Alleen de orderinformatie die jij nodig hebt, duidelijk en overzichtelijk.

Track&Trace updates

Directe communicatie naar je klant, voor volledige transparantie en tevredenheid.

Flexibele orderverweking

Splits gemakkelijk orders om zo nog meer grip op je orders te krijgen.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw orderbeheer kan verbeteren? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over ons orderbeheer of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Gedetailleerde kostenopbouw van een bestelling met informatie over BTW, kortingscodes, inkoop-, verzend-, en fulfilmentkosten.

Data & rapportage

Volledig inzicht

LyraWMS geeft je volledige vrijheid in de dataweergave zodat jouw werkwijze volledig naar voren komt. Daarnaast krijg je ook voor elke order volledige inzichten in de kosten die erbij komen kijken. Door alle data en rapportage kan je grondige bedrijfsanalyses uitvoeren om jouw bedrijf winstgevender te maken!

ELK DETAIL TELT VOOR RESULTAAT

Elke order naar het juiste adres

Nederlandse adresgegevens worden automatisch gecontroleerd. Hierdoor zie je gelijk wanneer een postcode of adres niet klopt en voorkom je dat het pakketje naar een verkeerd adres of helemaal niet wordt bezorgd. Met de adres validatie van LyraWMS voorkom je ontevreden klanten en onnodige kosten! 

WISMO vragen die voorkomen worden door adres validatie

Waarom klanten Lyra vertrouwen

Lees hoe LyraWMS bedrijven zoals het jouwe heeft geholpen hun orderverwerking te revolutioneren, tijd te besparen, en klanttevredenheid significant te verhogen.

1.000+ tevreden verkopers

Dankzij LyraWMS hebben we onze orderverwerking gestroomlijnd, onze klanttevredenheid verhoogd en belangrijker nog, we hebben meer tijd om ons te focussen op groei. De automatisering en inzichten die het platform biedt, zijn ongeëvenaard.

Julius

Bol.com & Shopify verkoper

Veelgestelde vragen

Kunnen orders direct verwerkt worden zodra ze binnenkomen in LyraWMS?

In beginsel worden orders gelijk klaargezet om te verwerken als er genoeg voorraad aanwezig is. Het is natuurlijk ook mogelijk de orders eerst te pauzeren.

Worden de verwerkte orders ook afgemeld op het verkoopkanaal?

Ja! Wanneer een order is afgerond in LyraWMS koppelen we dit ook terug naar het verkoopkanaal. Als je dit liever niet hebt, kan dit ook uitgezet worden.

Kan ik ook zelf orders aanmaken in LyraWMS?

Natuurlijk! Het is mogelijk handmatig orders stuk voor stuk aan te maken. Het is ook mogelijk om via een beschikbare template orders via Excel in te laden.