Contact opnemen

Gepersonaliseerd KPI Dashboard voor volledige inzichten

Heldere weergave van de prestaties van je bedrijf zijn voor iedereen essentieel. Door inzichten te krijgen in je data maak je weloverwogen keuzes om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Met LyraWMS selecteer je de data die voor jou belangrijk zijn en bepaal je hoe deze weergegeven worden in je eigen KPI Dashboard.

Illustratie die het maken, bekijken en bewerken van een kpi dashboard in Lyra WMS laat zien.
Logo van XXL Pakket
Logo van Rimco Fulfilment
Logo van titan fulfilment

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Illustratie van een kpi-dashboard met logos van bol, woocommerce en shopify

Data tot in de punten in beeld

Volledige inzicht op jouw bedrijfsvoering

Bij elk bedrijf speelt er natuurlijk van alles tegelijkertijd waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. LyraWMS visualiseert je data zodat je gemakkelijk trends en patronen herkent. Zo kan je snel reageren op eventuele problemen en breng je de zwakke punten in je logistieke proces in beeld. Zo kan je de beste keuzes maken om je bedrijf continu te verbeteren. LyraWMS geeft je de mogelijkheid om als een echte data-analist te werk te gaan.

Jouw data, jouw keuze

Bouw je eigen KPI Dashboard

Het ene bedrijf is het andere niet en dat begrijpen we bij LyraWMS als geen ander. Daarom heeft iedere gebruiker de mogelijkheid om zelf te bepalen welke data in beeld komt. Daarnaast krijg je ook de creatieve vrijheid om zelf te bepalen hoe de grafieken en tabellen op je dashboard komen te staan. Met een paar klikken breng je alle prestaties in één overzichtelijk KPI dashboard samen.

Illustratie die laat zien dat je zelf KPIs kunt kiezen voor je dashboard
Een illustratie van een selectie voor meerdere dashboards

Voor alles een eigen dashboard

Creëer eenvoudig meerdere KPI Dashboards om zo alle data per categorie weer te geven zoals jij dat wilt. Zo orden je alle data en wordt je niet afgeleid door verkoopcijfers als je juist je retourproces wilt analyseren. Door voor alle thema’s van je bedrijfsvoering een dashboard te maken, houd je alle touwtjes in handen en ontgaat je geen enkel detail.

Maak van LyraWMS jouw data-analist

Inzichten in data tillen jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau. Analyseer je bedrijfsvoering en ontdek je knelpunten. Plan vandaag nog een demo in om te ontdekken op welke manier de KPI dashboards jouw doelen zullen helpen te behalen!

Heb je vragen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

De keuze is reuze

Kies de data die voor jou het meeste telt

Van brutowinst tot aantal backorders, van gemiddelde bestellingen per dag tot aan het verloop van de temperatuur. LyraWMS houdt alle data bij en jij kan kiezen welke punten in het dashboard naar voren moeten komen. Daarnaast bepaal je ook over welk tijdsbestek de data weergegeven moet worden. Van jaaroverzicht tot weekoverzicht. Jij kiest welke inzichten jou gaan helpen tot het verbeteren van je bedrijf.

Illustratie van elementen van een kpi dashboard
Illustratie van een dashboard met targets

Zet targets in je KPI Dashboard

Als bedrijf stel je doelen die ervoor zorgen dat je blijft groeien. Stilstaan is natuurlijk achteruitgaan. Daarom kan je gemakkelijk je doelstellingen aan de dashboards toevoegen en krijg je gelijk inzichtelijk in welke week of maand of jaar jij je targets wel of niet hebt gehaald!

Veelgestelde vragen

Kan ik makkelijk de dashboards aanpassen?

Jazeker, je kan met een paar klikken op de knop je huidige dashboard aanpassen of natuurlijk gemakkelijk een compleet nieuwe aanmaken.

Kan ik ook toelichtingen geven bij een dashboard?

Ja! Er kunnen tekstvlakken naast diagrammen geplaatst worden om een toelichting te geven over de weergegeven data.