Contact opnemen

Elke cent gefactureerd

Nauwkeurige facturatie

Ontdek hoe onze facturatiemodule jouw fulfilmentproces vereenvoudigt, tijd bespaart, en zorgt voor een feilloze facturatie. Geen gemiste inkomsten of overtypfouten meer.

Illustratie van facturen en een factuur overzicht
Logo van Logipacks
Logo van Bulpe fulfilment
Logo van TijdVrij Fulfilment

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Ontgrendel de Kracht van Automatische Facturatie

Illustratie van een factuuroverzicht met een verwijzing naar koppelingen.

💼 NAUWKEURIGHEID IN ELKE FACTUUR

Facturatie die Meegroeit met Jouw Fulfilment

In de dynamische wereld van fulfilment is elke minuut goud waard. Daarom biedt onze facturatiemodule niet alleen een gestroomlijnde facturatieproces maar ook ongekende controle en inzichtelijkheid. Met aanpasbare prijslijsten en real-time updates ben je altijd zeker van van je facturatie, waardoor je je kunt richten op wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien.

Alle handelingen gefactureerd

Elk detail van je fulfilmentproces wordt automatisch bijgehouden en geprijsd, waardoor handmatige fouten tot het verleden behoren.

Transparante Tussentijdse Facturen

Geef je klanten anytime, anywhere toegang tot hun actuele facturatieoverzicht, voor ongeëvenaarde transparantie en vertrouwen.

Naadloze Boekhoudkoppeling

Stroomlijn je administratie met directe integraties, automatisering, en verminderde foutmarges dankzij onze slimme koppelingen.

🚀 EFFICIËNTIE OP ELK NIVEAU

Een Revolutionaire Benadering van Facturatie

Vergeet de dagen van eindeloos facturen opmaken, controleren, en overtypen. Onze facturatiemodule automatiseert het gehele proces, van het bijhouden van elke uitgevoerde handeling tot het direct versturen van de factuur naar jouw boekhoudsoftware. Door slimme meldingen weet je meteen als er een prijs ontbreekt voor een specifieke handeling, waardoor je altijd een stap voor bent. Integreer naadloos met Lyra’s KPI-dashboard voor een gedetailleerd inzicht in je financiële prestaties.

Illustratie van factuurregels met een waarschuwing.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw facturatieproces kan versnellen? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze facturatie of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Fulfilment Experts Kiezen voor Onze Facturatiemodule

Laat het je ons niet vertellen, maar lees hoe onze facturatiemodule het verschil maakt in de dagelijkse operaties van fulfilmentprofessionals en hun bedrijven helpt te schalen.

7k+ facturen gesloten en uren bespaard

De facturatiemodule van LyraWMS heeft los van alle andere voordelen, ons doen besluiten over te stappen naar LyraWMS. De facturatie module bevat nagenoeg alles wat wij nodig hebben om de gehele facturatie te automatiseren. Indien een functie nog niet beschikbaar is, staat het team van Lyra altijd klaar om het erbij te bouwen. De automatische facturatiemodule heeft ons een enorme tijdsbesparing opgeleverd!

Portretfoto Rimmer

Rimmer

Rimco Fulfilment

Koppel met je favoriete boekhoudpakket

Moneybird

Boekhoudpakket

Integratie door: Lyra WMS

Teamleader

CRM & Boekhoudpakket

Integratie door: Lyra WMS

Veelgestelde vragen

Verstuurd LyraWMS de facturen naar de fulfilment klant?

LyraWMS verstuurt de facturen niet rechtstreeks naar de klant. We maken de facturen op voor je boekhoudingsprogramma. Deze hoef je dan alleen maar te accepteren en deze worden dan wel opgestuurd.

Kan ik de facturen in LyraWMS ook handmatig wijzigen?

Ja! LyraWMS houdt alle ingestelde handelingen bij en plaatst het op de factuur, maar je hebt zelf nog de mogelijkheid om punten toe te voegen of te wijzigen.

Kunnen de fulfilmentklanten de facturen inzien?

Ja! Als de fulfilmentklanten de rechten hebben gekregen, kunnen ze zelf de tussentijdse facturen inzien.

Kan ik zelf nieuwe specificatie regels toevoegen die LyraWMS bijhoudt?

LyraWMS biedt ongeveer 20 specificaties aan om automatisch bij te laten houden door het systeem. Via de API kan je zelf toevoegingen laten programmeren.