Contact opnemen

18 juli 2024

Changelog juni 2024

Jesper Ludema

Bij LyraWMS streven we er naar om de service door middel van onze software continu te verbeteren. Dit doen we door nieuwe features te ontwikkelen, nieuwe koppelingen te bouwen en het systeem steeds verder te optimaliseren. Dit gebeurt op basis van de input van magazijnen om zo actief met iedereens ambities mee te groeien. Geef dus vooral je feedback over het systeem zodat we altijd kunnen blijven verbeteren.

Improvements

 

Locatie wijzigen voorraad verplaatsingen

Voorheen werd bij het aanmaken van een voorraad verplaatsing gevraagd naar welke locatie het desbetreffende product verplaatst moest worden. Deze verplaatsing werd dan in het overzicht geplaatst om op een gewenst tijdstip uit te voeren. Er is nu een nieuwe mogelijkheid toegevoegd om binnen het overzicht van de voorraad verplaatsingen de locaties te wijzigen. Zo kan er flexibel geschakeld worden om bij de aangemaakte voorraad verplaatsing alsnog een andere locatie toe te wijzen.

 

Uitbreiding douane formulieren

Wanneer bepaalde gegevens zoals bijvoorbeeld HS-codes en land van oorsprong bekend is bij producten kan LyraWMS de nodige douane formulieren (CN22, CN23 & Commercial Invoice) voor je aanmaken. Deze functie is al geruime tijd aanwezig binnen het systeem en om de internationale dekking te verbeteren zijn er meerdere soorten valuta’s als optie toegevoegd.

 

Email notificaties bij taggen

Bij picklijsten, orders, retouren en nog meer is het al geruime tijd mogelijk om berichten voor elkaar intern achter te laten. Zo kan je gemakkelijk naar een vraag of opmerking plaatsen voor bijvoorbeeld een collega of voor een fulfilment klant. Degene die getagd werd in het bericht kreeg bij het inloggen een melding rechtsboven in het scherm bij het bel-icoon. De optie om per mail op de hoogte gehouden te worden als er een bericht voor je wordt achtergelaten is nu ook toegevoegd.

 

Extra updates

  • Postcodes van orders kunnen nu ook weergegeven worden in een kolom bij de tabel van de order- en picklijstpagina;
  • Bij het downloaden van een PDF bestand voor inkoopbestellingen worden nu ook per product de barcode en SKU weergegeven;
  • Product tags zijn nu ook zichtbaar op de overzicht pagina van alle producten;
  • Bij een popup bericht wordt nu weergegeven hoe lang het bericht in beeld blijft. Door er met je muis over heen te gaan wordt die gepauzeerd;
  • Het hele systeem is gecontroleerd of bepaalde vertalingen correct zijn genoteerd;
  • Duidelijkere error meldingen wanneer er fouten plaatsvinden bij het verwerken van een inslagorder;
  • Bevestiging bij het opslaan nadat een profiel is aangemaakt of gewijzigd.

Jesper Ludema

Als eerste werknemer van LyraWMS is Jesper door en door betrokken bij het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor alles wat met sales en marketing te maken heeft.

👋 Meer weten over Lyra?

In een demo laten wij graag meer zien