Contact opnemen

Terug naar integraties
PostNL logo as icon

PostNL integratie

PostNL integratie

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van Postnl integratie voor je orderverwerking. Verbeter je voorraadbeheer en verkoopprocessen met Lyra WMS.

Verbeter je verzendproces met de integratie van PostNL

Voordelen van PostNL

De integratie van PostNL met je online winkel of logistieke systeem kan je bedrijf aanzienlijk ten goede komen. Dit zorgt voor een naadloze verzendervaring en optimaliseert je logistieke processen. Het geeft een groot bereik zodat alle bestellingen tot aan elke hoek in het land bezorgd kunnen worden.

PostNL integratie met LyraWMS

Door PostNL te gebruiken met LyraWMS, kun je de efficiëntie van je magazijn naar een hoger niveau tillen. Deze integratie biedt tal van voordelen die de verzendprocessen stroomlijnen en vereenvoudigen.

  • Automatiseer het verzendproces vanuit het magazijn, en bespaar tijd en kosten.
  • Vergroot de tevredenheid van je klanten door betrouwbare en snelle levering.
  • Krijg real-time tracking-informatie voor jou en je klanten.
  • Krijg direct toegang tot internationale verzendopties.

Onze PostNL integratie verbindt je met je e-commerce platform en biedt substantiële voordelen voor je business. Het verbetert niet alleen de klanttevredenheid door betrouwbare en flexibele bezorgopties, maar optimaliseert ook je interne logistieke processen.

Of je nu een startende webshop hebt of een gevestigde speler bent in de e-commerce industrie, de integratie van PostNL met LyraWMS biedt de tools die je nodig hebt om je verzendprocessen te optimaliseren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ontwikkelaar:
LyraWMS
Support
Ontdek wat jij met PostNL kan doen!

Gebruik PostNL eenvoudig met al jouw verkoopplatformen!

Shopify

Bol

e-tailize

WooCommerce