Contact opnemen

Terug naar integraties
Magento logo as icon

Magento 2 integratie

Magento 2 integratie

Magento 2 biedt een flexibele en krachtige oplossing voor e-commerce ondernemers. Ontdek hoe de integratie met Lyra WMS je magazijnbeheer kan verbeteren.

Til je shop naar een hoger niveau met de Magento 2 integratie

Magento 2 is de nieuwste versie van het populaire e-commerce platform Magento. Het biedt online verkopers een krachtige en flexibele oplossing voor het bouwen van hun webwinkels, met uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk en schaalbaarheid. Met Magento 2 kunnen gebruikers een gepersonaliseerde online winkelervaring creëren, beheren en optimaliseren, ondersteund door een breed scala aan functies en een uitgebreide gemeenschap. Combineer de voordelen LyraWMS met de Magento 2 integratie.

Voordelen van Magento

Magento 2 biedt tal van voordelen die het een uitstekende keuze maken voor e-commerce ondernemers. Het is ontworpen om je online winkel naar een hoger niveau te tillen door:

  • Verbeterde prestaties en laadsnelheden
  • Een gebruiksvriendelijke beheerinterface
  • Uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk
  • Sterke SEO-functionaliteiten

Wat kost Magento?

De kosten van Magento 2 kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van je bedrijf en de gekozen versie. Magento 2 biedt zowel een gratis Open Source-editie als een betaalde Commerce-editie. De Commerce-editie begint bij een prijs die aangepast is aan de grootte en behoeften van je bedrijf, met meer geavanceerde functies en support.

  • Magento Open Source: Gratis
  • Magento Commerce: Aangepaste prijzen op basis van bedrijfsbehoeften

Wat kan de Magento 2 integratie van LyraWMS

Door Magento 2 te integreren met LyraWMS (Warehouse Management System) kan je de efficiëntie van je magazijnbeheer aanzienlijk verbeteren. Deze integratie biedt:

  • Automatische synchronisatie van voorraadgegevens
  • Stroomlijning van orderverwerking en -fulfilment
  • Verbeterde nauwkeurigheid bij het voorraadbeheer
  • Inzicht in real-time gegevens om betere beslissingen te maken

Magento 2 is een krachtig platform dat e-commerce ondernemers alles biedt wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. De integratie met LyraWMS versterkt deze mogelijkheden nog verder, door efficiëntie en nauwkeurigheid in het magazijnbeheer te verhogen.

Ontwikkelaar:
LyraWMS
Support
Ontdek de mogelijkheden van Magento 2

Verstuur je Magento 2 bestellingen met Sendcloud, DHL en 20+ andere opties

Sendcloud

DHL

QLS Pakketdienst

PostNL