Contact opnemen

Terug naar integraties
DPD logo as icon

Integratie met DPD

Integratie met DPD

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van DPD integratie voor je online winkel. Verbeter je voorraadbeheer en verkoopprocessen met Lyra WMS.

Verbeter je verzendproces met de integratie van DPD

DPD staat voor Dynamic Parcel Distribution en is een toonaangevende internationale pakketdienst. Het staat bekend om zijn betrouwbare en snelle levering van pakketten en documenten. Met een uitgebreid netwerk dat meer dan 230 landen beslaat, biedt DPD een breed scala aan diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten, inclusief next-day leveringen, tijdvaklevering en CO2-neutrale verzendopties. Door de DPD integratie van LyraWMS te gebruiken krijg je gemakkelijk toegang tot al hun diensten voor het verzenden van je pakketten.

Voordelen van de integratie

Integreren van DPD met je online winkel of logistieke systeem biedt talrijke voordelen die kunnen helpen om je verzendproces te optimaliseren en de klanttevredenheid te verbeteren.

  • Biedt flexibele leveringsopties, waardoor klanten meer controle hebben over wanneer en hoe ze hun pakketten ontvangen.
  • Verlaagt de ecologische voetafdruk van je verzendingen door CO2-neutrale verzendopties.
  • Verbetert de efficiëntie en betrouwbaarheid van de levering, wat leidt tot hogere klanttevredenheid.
  • Maakt internationale uitbreiding gemakkelijker dankzij het uitgebreide netwerk van DPD.

DPD Integratie met LyraWMS

Door DPD te koppelen aan LyraWMS kan je de logistieke processen binnen je magazijn aanzienlijk verbeteren, waardoor je sneller en efficiënter kunt werken.

  • Automatiseer het verzendproces: Directe integratie zorgt voor minder handmatig werk en snellere orderverwerking.
  • Verbeter de tracking en transparantie: Bied klanten en jezelf duidelijk inzicht in de verzendstatus van pakketten.
  • Optimaliseer de voorraadbeheersing: Houd je voorraadniveaus in real-time bij en plan beter voor toekomstige verzendingen.
  • Vergroot je bereik: Maak gebruik van DPD’s internationale netwerk om nieuwe markten te betreden en je klantenbestand uit te breiden.

De integratie van DPD met je e-commerce platform of Lyra WMS kan een krachtige stimulans zijn voor de groei en efficiëntie van je bedrijf. Het verbetert je klant ervaring door betrouwbare en flexibele leveringsopties. Daarnaast helpt het ook je logistieke processen te stroomlijnen en je bereik uit te breiden naar nieuwe internationale markten.

Ontwikkelaar:
LyraWMS
Support
Ontdek wat jij met DPD kan bereiken!

Verbind eenvoudig je store met DPD

Magento

MijnWebwinkel

Productflow

Backmarket