Contact opnemen

Terug naar integraties
DHL logo as icon

Integratie met DHL

Integratie met DHL

Ontdek de voordelen en mogelijkheden van DHL integratie voor je verzendproces. Verbeter je verkoopprocessen met DHL & LyraWMS.

Verbeter je verzendproces met de integratie van DHL

DHL is een wereldleider op het gebied van logistiek, bekend om zijn snelle en betrouwbare pakket- en briefpostdiensten over de hele wereld. Met een indrukwekkend internationaal netwerk faciliteert DHL de verzending van pakketten en documenten naar meer dan 220 landen en gebieden. Naast standaard verzendopties biedt DHL gespecialiseerde diensten zoals expresleveringen, duurzame verzendopties en uitgebreide trackingmogelijkheden. Al deze diensten worden door de DHL integratie beschikbaar gemaakt voor alle LyraWMS gebruikers

Voordelen van de DHL integratie

Integreren van DHL met je online winkel of logistieke systeem opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Het vergemakkelijkt een soepele en efficiënte verzendervaring die je operaties kan transformeren.

  • Biedt wereldwijde bereikbaarheid en flexibele leveringsopties.
  • Verhoogt de efficiëntie door gestroomlijnde verzendprocessen.
  • Zorgt voor betrouwbare en snelle leverlingen aan je klanten.
  • Biedt geavanceerde tracking en beheer van je zendingen.

Integratie met LyraWMS

Door DHL te koppelen aan LyraWMS kun je de potentie van je magazijnbeheer ten volle benutten. De DHL integratie versterkt je verzendstrategie en maakt je logistiek robuuster.

  • Automatiseer het verzendproces: Bespaar tijd en verminder fouten door automatisering vanuit het magazijn.
  • Verhoog klanttevredenheid: Zorg voor snelle en transparante leveringen met betrouwbare DHL-services.
  • Real-time tracking: Bied jezelf en je klanten gedetailleerde zichtbaarheid van zendingen.
  • Toegang tot wereldwijde markten: Maak eenvoudig gebruik van DHL’s wereldwijde netwerk voor internationale verzendingen.

De integratie van DHL met je e-commerce platform of LyraWMS kan een gamechanger zijn voor je bedrijf. Het biedt niet alleen verbeterde klanttevredenheid door zijn betrouwbare en snelle leveringsopties, maar optimaliseert ook je logistieke operaties internationaal. Met DHL als je verzendpartner zijn de mogelijkheden grenzeloos.

Ontwikkelaar:
LyraWMS
Support
Ontdek wat jij met DHL kan bereiken!

Verbind eenvoudig je store met DHL

PrestaShop

Kaufland

IKAS

Plug&Pay