Contact opnemen

Samen op weg naar een groenere toekomst

Ontdek hoe LyraWMS bijdraagt aan een duurzamere toekomst door verantwoord verzendbeheer en het ondersteunen van herbebossingsprojecten. Elk pakket telt mee in onze missie voor een groenere planeet.

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

Verduurzamen, Ook Lyra Draagt Z’n Boompje Bij

🌍 GROENE LOGISTIEK VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Snellere verwerking, tevreden klanten

In 2022 werden maar liefst 611 miljoen pakketjes verstuurd, goed voor 87 miljoen kilo aan verpakkingsmateriaal. Een impact op het milieu die we niet kunnen negeren. Bij LyraWMS begrijpen we de urgentie en de verantwoordelijkheid die we dragen in het verminderen van deze impact. Daarom innoveren we continu om niet alleen de logistieke efficiëntie te verbeteren, maar ook om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ontdek hoe elke verzending met LyraWMS bijdraagt aan een groener morgen.

Efficiëntie op Autopiloot

Slim verpakken, minder verspillen

LyraWMS zet geavanceerde algoritmes in om precies te bepalen welk verpakkingsmateriaal het best bij een bestelling past. Hiermee voorkomen we niet alleen de verspilling van materialen door te grote dozen te gebruiken, maar dragen we ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Minder verspilling betekent een lagere milieu-impact en een stap dichter bij ons doel voor een duurzamere logistiek.

Verminder papier met slimme automatisering

Door onze geavanceerde labelselectie-technologie kiest LyraWMS altijd het juiste verzendlabel, waardoor onnodige afdrukken verleden tijd zijn. Deze automatisering bespaart niet alleen tijd en kosten, maar ook papier, waardoor we samen bijdragen aan een groenere planeet.

Benieuwd hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan een duurzamere toekomst met LyraWMS?

 Ontdek meer over onze inspanningen voor groenere logistiek en hoe we samen kunnen werken voor een groenere planeet.

Heb je vragen of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Een groene toekomst, bestelling voor bestelling

Bij LyraWMS geloven we in actie. Daarom sponsort LyraWMS voor elke 100e bestelling de aanplant van een nieuwe boom. In samenwerking met toonaangevende milieuorganisaties werken we aan het herstellen van bossen wereldwijd. Jouw keuze voor LyraWMS is een stem voor herbebossing en een stap richting een CO2-neutrale toekomst.

VAN INZICHT NAAR ACTIE

Verder kijken: Een CO2-neutrale logistiek

De toekomst vraagt om meer dan alleen herbebossing. Daarom zet LyraWMS zich in voor het ontwikkelen van nieuwe, duurzamere logistieke processen die bijdragen aan een CO2-neutrale wereld. Van het optimaliseren van routes tot het verminderen van energieverbruik in onze operaties, we zoeken continu naar innovatieve manieren om onze impact op de planeet te minimaliseren.