Contact opnemen

15 mei 2024

Het WMS voor de E-commerce Logistiek

Ionas

Waar komen we vandaan en waar gaan we heen?

Het idee van LyraWMS is ontstaan op de werkvloer in het magazijn. Uit eigen ervaring merkten we dat er veel systemen zijn die webshops & fulfilment ondersteuning kunnen bieden, maar dat ze niet de focus hebben op het daadwerkelijke werk in het magazijn. Om die reden besloten wij het om te draaien en een systeem op te bouwen vanuit het perspectief van het magazijn. Door te gaan samenwerken met grote en kleine fulfilment magazijnen kregen we de input die we nodig hadden om een systeem op te zetten dat het gehele reilen en zeilen in een magazijn kan ondersteunen. Aan het eind van de dag moet elke webshop en fulfilment magazijn ervoor zorgen dat de pakketten goed de deur uitgaan en onze missie was hiervoor de beste ondersteuning te geven.

Deze insteek sloeg aan en we konden al snel ondersteuning bieden aan met name fulfilment magazijnen door heel Nederland en België. Op basis van hun input konden we het systeem perfectioneren en verder uitbreiden. Door deze methode van nauw samenwerken en willen blijven innoveren, werden we al snel het WMS voor fulfilment magazijnen. Alleen wij wilden ons niet labelen als een systeem dat alleen maar voor fulfilment bedoeld is. 

Om de oplossing voor alle E-Commerce logistiek te worden zijn we ook het gesprek aan gegaan met webshops die hun eigen orders verwerken. Met dezelfde werkwijze als bij fulfilment magazijnen gingen we aan de slag om het systeem ook voor de webshops te optimaliseren. Aangezien LyraWMS is opgericht vanuit het perspectief van het werk op de vloer kon het systeem al gelijk gebruikt worden door de webshops

Door LyraWMS getailleerd te hebben voor zowel fulfilment als voor webshops kunnen we ons met recht een WMS noemen die de gehele E-Commerce Logistiek ondersteunt. Alleen we stoppen hier nog niet! 

We willen altijd blijven innoveren en verbeteren om mee te kunnen blijven groeien met de vlot ontwikkelende E-Commerce markt. Hierdoor zullen we altijd blijven luisteren naar de feedback van de Lyra Community en hun mening ten harte nemen. 

Dus, waarom zou je voor LyraWMS kiezen voor je webshop of fulfilment magazijn? Omdat we niet alleen een softwareleverancier zijn – we zijn jouw partner in groei, succes en vooruitgang. Sluit je aan bij de vele webshops en magazijnen die al hebben ontdekt wat LyraWMS voor hen kan doen, en laat ons samen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Ionas

Ionas is co-founder en head of development bij Lyra WMS. Hij zorgt ervoor dat alle knopjes aan de juiste wieltjes draaien zodat jij al je bestellingen op tijd je magazijn uit kunt krijgen.

👋 Meer weten over Lyra?

In een demo laten wij graag meer zien

Misschien vind je dit ook interessant?