Contact opnemen

15 mei 2024

Changelog april 2024

Jesper Ludema

Bij LyraWMS streven we er naar om de service door middel van onze software continu te verbeteren. Dit doen we door nieuwe features te ontwikkelen, nieuwe koppelingen te bouwen en het systeem steeds verder te optimaliseren. Dit gebeurt op basis van de input van magazijnen om zo actief met iedereens ambities mee te groeien. Geef dus vooral je feedback over het systeem zodat we altijd kunnen blijven verbeteren.

Nieuwe koppelingen

Boekuwzending logo as icon

BoekUwZending
Ze verzenden alles van envelop tot olifant. Door middel van deze nieuwe integratie kan gemakkelijk gebruikt worden gemaakt van het platform van Boekuwzending.com

Sendy logo as icon

Sendy
Door de koppeling met verzendplatform Sendy kunnen gemakkelijk labels bij grote vervoerders worden aangemaakt. Zo kan er gekozen worden uit labels van DHL, PostNL en DPD.

QLS logo as icon

QLS Pakketdienst
Via de nieuwe integratie met QLS is het mogelijk om de pakketdienst van QLS te gebruiken. Je kan gemakkelijk labels aanmaken en de pakketten worden verstuurd via het netwerk van QLS.

Ikas logo as icon

IKAS
Dit nieuwe e-commerce platform heeft meer de focus op de Europese markt. Het is op het moment voornamelijk actief in Duitsland en Turkije. Dus op deze manier kan je gemakkelijk je verkopen over de grenzen brengen.

Prestashop logo as icon

Prestashop
Via de Prestashop kan je gemakkelijk je store koppelen aan LyraWMS voor het voorraad- en orderbeheer.

Moneybird logo as icon

Moneybird
Facturen die aangemaakt worden in LyraWMS kunnen via de integratie doorgezet worden naar Moneybird. Via dit boekhouding programma kan je dus gemakkelijk de facturen doorzetten naar klanten.

Teamleader logo as icon

Teamleader
Via de Teamleader koppeling kunnen facturen van LyraWMS doorgestuurd worden naar dit uitgebreide CRM pakket. Vanuit hier kunnen facturen weer naar klanten gestuurd worden.


Nieuwe features

Orderpagina
De orderpagina heeft een compleet nieuwe look gekregen. De weergegeven data is uitgebreid en anders gestructureerd. Zo krijg je per order een compleet overzicht van de prestaties van elke order. De volgende data is toegevoegd:

  • Inkoopkosten & verwerkingskosten
  • Winst per order
  • Betalingsdatum & betalingswijze
  • Bestelgeschiedenis van de klant

Order Splitsing
Orders kunnen nu gemakkelijk worden opgesplitst. Splits grote orders dus gemakkelijk in verwerkbare stukken verdeeld. Er is ook een snelle functie toegevoegd om backorders uit een order te splitsen. Zo kan je gedeelte van de order waar voorraad van is alvast verwerken. Alle gesplitste orders worden aan elkaar gelinkt om zo overzichtelijk te houden welke order uit welke order gesplitst is.

SMS Functie
Het is nu mogelijk om Track&Trace SMS-berichten te versturen. Deze berichten verstuur je volledig in eigen huisstijl naar de consument. Dit zorgt voor een nog betere klantervaring, want SMS berichten worden vele malen sneller geopend dan een email.

ABC-XYZ Analyse
Zie in één oogopslag welke van je producten goed presteren en welke in mindere mate presteren. Producten worden gecategoriseerd op hun doorloopsnelheid (ABC) en op de frequentie waarmee ze verkocht worden (XYZ).

Cycle Count
Om voorraadverschillen tussen het magazijn en het systeem te voorkomen zijn cycle counts toegevoegd. Je krijgt een lijst met voorraadlocaties waar volgens het systeem in de loop der tijd voorraadverschillen zijn ontstaan. Deze locaties kan je dan natellen en de correcte stand doorgeven in de lijst. Zo blijft je fysieke voorraad gelijk aan je digitale voorraad en kom je niet voor de ongewenste situatie dat je een order niet kan leveren.

Jesper Ludema

👋 Meer weten over Lyra?

In een demo laten wij graag meer zien

Misschien vind je dit ook interessant?