Contact opnemen

Optimaliseer je workflow

Ongekende tijdswinst met geavanceerde batch verwerking

Door de picklijsten samen te voegen tot een batch, verwerk je meer orders dan ooit te voren. LyraWMS maakt gemakkelijk de meest gunstige batches zodat je binnen no-time al je orders kan verwerken.

Popup interface voor batchverwerking, met een overzicht van picklijsten, de bijbehorende containers, en hun verzendstatus.
Logo van Fulfilment today
Logo van TijdVrij Fulfilment

1000+ webshops & magazijnen efficienter gemaakt

VERHOOG DE EFFICINETIE MET ELKE ZENDING

Versnel je magazijnoperaties met geavanceerde batchverwerking

Interface voor het beheren van batch workflows, met details over picklijsten, containers, en statussen.

Sneller en nauwkeuriger orders verwerken

De ultieme oplossing om jouw orderverwerkingsproces te personaliseren en te versnellen. Met onze geavanceerde batches bieden wij een krachtige tool waarmee jij jouw magazijnprocessen kunt optimaliseren en efficiëntie kunt maximaliseren. Lees verder om te ontdekken hoe LyraWMS jou kan helpen om tijd te besparen, fouten te minimaliseren en de controle te behouden over jouw magazijnactiviteiten.

Filters & presets

Pas je verzendproces aan met uitgebreide filteropties voor een naadloze operatie.

80% minder lopen

Minimaliseer loopafstanden en verbeter de picktijd met strategisch geplande routes.

Passende batch workflows

Kies uit meerdere batch workflows om de efficiëntie te maximaliseren, aangepast op jouw proces.

Slimme looproutes: Versnel jouw looptijd

Met LyraWMS kun je jouw looptijd drastisch verkorten door gebruik te maken van slimme looproutes. Onze software berekent automatisch de snelste looproutes op basis van de locatie van productielocaties, waardoor jouw pickers efficiënter kunnen werken en sneller bestellingen kunnen verzamelen. Dit leidt tot een aanzienlijke vermindering van de tijd die nodig is om orders te verwerken en verhoogt de algehele productiviteit van jouw magazijn

Diagram dat de route en locaties van verschillende batches weergeeft, verbonden door lijnen die de workflow aanduiden.

Ben je benieuwd hoe Lyra jouw verzendproces kan versnellen? Plan dan een demo en ontdek de mogelijkheden!

Heb je vragen over onze picklijsten en batches of wil je eerst even kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Interface met filters en presets voor batchverwerking, inclusief keuzes voor producten, inleverdatum, en verzendmethoden.

Automatiseer alles, met presets en uitgebrede filters

Met LyraWMS heb je de beschikking over uitgebreide filters en presets waarmee je met slechts een druk op de knop batches kunt aanmaken op basis van specifieke criteria. Of het nu gaat om het selecteren van orders van bepaalde klanten, het identificeren van dringende bestellingen of het groeperen van vergelijkbare producten, onze software biedt de flexibiliteit en snelheid die je nodig hebt om jouw batches te optimaliseren. Door de batches te automatiseren heb je er helemaal geen omkijken meer naar en bespaar je nog meer tijd!

Flexibel voor elke werkwijze

Efficient orders verwerken als team

Met LyraWMS kun je jouw batch workflows volledig personaliseren en aanpassen aan jouw specifieke manier van werken. Van het definiëren van unieke stappen en proces sequenties tot het toewijzen van batches aan specifiek personeel, onze software biedt de flexibiliteit en controle die nodig zijn om jouw magazijnactiviteiten te optimaliseren en te stroomlijnen. Of je nu een klein team hebt of een groot magazijn beheert, LyraWMS geeft jou de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Interface voor het beheren van batch workflows, met details over picklijsten, containers, en statussen.

Door het verzamelen, verpakken en verzenden
van meerdere items tegelijkertijd te automatiseren, hebben we de doorlooptijd van onze verzendprocessen aanzienlijk verkort. Dit heeft niet alleen geleid tot een verbeterde klanttevredenheid door snellere leveringen, maar heeft ook onze interne operaties gestroomlijnd en onze operationele kosten verlaagd.

Sukru

XXL Pakket

Waarom houden onze klanten van ons?

Elke dag helpen wij meer dan 1500 webwinkels hun bestellingen vlekkeloos te versturen. Ontdek de verhalen van tevreden klanten en zie waarom ook jij met LyraWMS je magazijn naar een hoger niveau kan tillen!

1.000+ tevreden verkopers geholpen

Efficiëntie op Autopiloot

Razendsnelle in actie komen met bulk verzenden

Met LyraWMS kun je tijd besparen door gebruik te maken van bulkverwerking van batches. Onze software stelt je in staat om meerdere batches tegelijkertijd te verwerken, waardoor je sneller kunt werken en meer orders kunt verwerken in dezelfde tijd. Of je nu te maken hebt met piekperiodes of gewoon jouw magazijnactiviteiten wilt optimaliseren, LyraWMS biedt de tools en functionaliteit die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij batches pick karren gebruiken?

Jazeker! De picklijsten kunnen gemakkelijk bijvoorbeeld gemakkelijk aan een bak op een pick kar gekoppeld worden om zo efficiënt maar ook zorgvuldig te werken.

Kan ik nog steeds individuele orders verwerken naast batchverwerking?

Natuurlijk! De orders kunnen ook nog los verwerkt worden. Ze krijgen een tag om duidelijk te maken dat ze in een batch zitten. Als je de order toch snel verwerkt wordt die ook al op verwerkt gezet in de batch.

Kan ik op specifieke momenten automatisch batches laten aanmaken.

Jazeker! Zo kan je bijvoorbeeld alle orders die in het weekend zijn binnengekomen, samenvoegen tot batch om maandag gelijk te verwerken.